img_0175

Viktig info ang åpningstider

Torsland avfallsplass er kun åpen torsdager fra 09.00-17.00. Skeie miljøstasjon er kun åpen torsdager fra 11.00-18.00. Det er stengt alle andre dager inkludert lørdagene. 

Fra og med Torsdag 26.03.2020 vil Torsland avfallsanlegg og Skeie miljøstasjonen ha åpent for nødvendig tømming av avfall. Vi oppfordrer innbyggerne om å ikke bruke den ekstra tiden de har hjemme, til å rydde i garasjen/kjelleren og kjøre unna avfall. Har du avfall som ikke er nødvendig å kaste nå, så anbefaler vi at du venter med dette til situasjonen har endret seg.

Vi kommer kun til å slippe inn en eller to biler samtidig, og med et maksimum på 5 personer inne på anleggene samtidig (ink HÅRs operatør) Det kan oppstå kø, så ha tålmodighet og hold avstand til andre personer. HÅR-IKS sin operatør vil kunne rettlede dere til å sortere avfallet, men kommer til å holde avstand. HÅR-IKS er avhengig at operatørene fortsatt holder seg friske slik at vi har muligheten til å hente/motta avfall fra dere.

Håper dere forstår situasjonen og overholder beskjeden fra operatørene.

# Vi anbefaler alle abonnentene som evt er i karantene eller er smittet til å vaske/desinfisere lokket/håndtaket på avfallsdunkene. Dette er med å hjelpe til å ikke spre virus som kan sitte på overflaten av lokket til dunkene.

 

Følg med på Facebook siden samt hjemmesiden til HÅR-IKS og Åseral/Hægebostad kommunene sine sider.

På grunn av stengte skoler og barnehager så må sjåførene våres kjøre både tidlig og seint. Så husk å sett ut dunkene dagen før.